sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Plokin kirjoittaminen alkaa, mitä tulossa?

Nyt on tultu eduskuntavaalien vauhdittamana toiseen vaiheeseen minun ja internetin välisessä elämässä. Ensin tuli Google+ ja nyt ploki. Tarkoituksena on ollut pysyä erossa somesta, mutta se on lähes mahdotonta. Mistä aikaa tällaiseen?

Mielessäni on usean vuoden ajan pyörinyt mielipiteitä, joita olen kirjoittanut Warkauden lehteen. Nyt kun vauhti hiukan kiihtyy, pitää reagoida vauhdikkaammin. Yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuminen ja mielipiteiden ja tiedon jakaminen olkoon tämän plokin toiminta-ajatuksena.

Eduskuntavaalit 2015 huhtikuussa ovat merkittävät. EU kehittyy kohti liittovaltiota ja tämän kehityksen pysäyttäminen on minulle tärkeää. Siihen tarvitaan eduskuntamme tekemiä päätöksiä mm. EU-jäsenmaksun alentamisesta (emme maksa enempää -periaatteella), päästökaupasta luopumisesta ja eurosta (ollako vaiko eikö olla?). Millä ehdoilla Suomi tulee jatkossa olemaan mukana EU:ssa? Mielestäni ainakin pienemmällä jäsenmaksulla ja päästökaupan lopettaneena.

EU on globalisaatiota edistävä hanke, mutta sillä on haitallisia vaikutuksia itsenäisten kansallisvaltioiden väliseen kaupankäyntiin ja yritysten liiketoimintaan. Tämän on Suomi kokenut karvaasti.

Vaaliteemojani ovat Vapaus, Toimeentulo ja Välittäminen. Näistä lisää täällä ja yhteisissä tapaamisissamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvoisa lukija. Mielipiteesi ja ajatuksesi ovat arvokkaita. Sanan vapaus, mielipiteen vapaus, elinkeinon vapaus.